Visuele educatiedag op school

Home / Visuele educatiedag op school

Een visuele educatiedag organiseren op school is een goede stap in de strijd tegen oogaandoeningen zoals myopie. Indien u niet goed weet hoe u hier het beste aan begint, kunt u de hulp van Digithea uit Hasselt inschakelen. Wij ontwikkelden een virtualrealityspel waarbij kinderen al spelend de gevaren van beeldschermen zoals een tablet of smartphone, ontdekken.

  • Interactief en persoonlijk
  • Innovatieve technologieën
  • Trainingen op maat

Wij helpen u bij de organisatie van een visuele educatiedag op school

Dokters hebben al oplossingen gevonden tegen oogproblemen zoals myopie bij kinderen en jongeren, waaronder farmaceutische druppels en speciale brillenglazen en lenzen. Deze kunnen myopie afzwakken en afremmen, maar werken onvoldoende bij slechte therapietrouw van de patiënt. Daarom willen wij onder andere scholen stimuleren om kinderen en jongeren aan te leren minder op een beeldscherm te kijken. Dat is de reden waarom wij u graag bijstaan wanneer u een visuele educatiedag op uw school wilt organiseren. Door jongeren en kinderen op een visuele manier dingen bij te leren over myopie, zoals de do’s en don’ts van onder meer smartphones, dringt het beter bij hen door en kunt u myopie de wereld uithelpen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou?

Vraag naar de mogelijkheden

Reken op onze hulp

Wij helpen u graag bij de behandeling van oogaandoeningen zoals myopie. Een visuele educatiedag organiseren op school in de omgeving van Hasselt, is hier een mooi voorbeeld van. Heeft u nog vragen of opmerkingen of wilt u graag onze hulp inschakelen? Contacteer ons dan zeker op het nummer +32 479 288 197, via het e-mailadres info@digithea.eu of via ons online contactformulier.