Myopie bij kinderen

Home / Myopie kinderen

Myopie is een groeiend probleem bij kinderen. Daarom ontwikkelden wij bij Digithea uit Hasselt een virtualrealityspel om kinderen al spelend de gevaren van deze oogaandoening bij te leren en hun kennis hierover te vergroten. Onze manier van werken vult andere oplossingen, zoals speciale contactlenzen en brillen, aan en vergroot zelfs de kans om zichtproblemen bij kinderen af te remmen en zelfs te voorkomen.

  • Interactief
  • Innovatieve technologie├źn
  • Vergroot Therapie trouwheid

Onze oplossingen voor myopie bij kinderen

Oplossingen van dokters, zoals farmaceutische oogdruppels en aangepaste brillenglazen, zijn de belangrijkste methodes om myopie af te remmen. Helaas veranderen ze niets aan de slechte visuele gewoontes van de pati├źnt. Daarom ontwikkelde ons gespecialiseerde bedrijf uit Hasselt een virtualrealityspel om kinderen en jongeren te wijzen op de gevaren van te veel schermtijd. Deze bijziendheid wordt vaak veroorzaakt doordat kinderen en jongeren te vaak op een smartphone of tablet zitten. Daarom is het belangrijk dat er ook op school voldoende informatie over myopie gegeven wordt.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou?

Vraag naar de mogelijkheden

Maak gebruik van onze methodes

Wij sleutelen voortdurend aan onze methodes om myopie tegen te gaan of zelfs te voorkomen. Zo ook aan ons virtualrealityspel dat op een visuele manier de kinderen en jongeren dingen bijleert over de gevaren van overmatig gebruik van schermen. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Contacteer ons op het nummer +32 479 288 197, via het e-mailadres info@digithea.eu of door ons online contactformulier in te vullen.