Bijziendheid en de behandeling ervan

Home / Bijziendheid behandeling

Bent u zelf bijziend en wilt u graag dat uw kinderen geen hoge sterkte, met dikke brillenglazen gaat krijgen? Dan zit u goed bij Digithea uit Hasselt. Door middel van een visuele educatiedag en een virtualrealityspel leren we kinderen en jongeren op een effectieve manier hoe ze myopie kunnen vermijden of behandelen indien dit al te laat is. Zo gebruiken we onder andere de zeer efficiënte 20/20-methode.

  • Interactief en persoonlijk
  • Innovatieve technologieën
  • Trainingen op maat

Wij hebben voor bijziendheid de meest effectieve behandeling

Natuurlijk is voorkomen beter dan genezen. Soms komt het echter voor dat myopie al opgetreden is bij jongeren of kinderen en ze deze moeten laten behandelen. Via ons virtualrealityspel, waarvoor u trouwens ook een training kunt volgen, leren jongeren en kinderen op een interactieve manier dat te veel tijd doorbrengen voor het beeldscherm van een smartphone, tablet of laptop veel nadelen oplevert. Ze kunnen er ernstige oogaandoeningen, zoals myopie, door ontwikkelen en moeten daarvoor dan de juiste behandeling krijgen. Ook de 20/20-regel, waarbij getraind wordt dat na 20 minuten dichtbij zien er 20 seconden ontspanning nodig is, is een effectieve manier om onder andere bijziendheid af te remmen of gedeeltelijk te voorkomen. Wilt u de jongeren en kinderen nog meer aanmoedigen om bijziendheid te voorkomen, zodat ze geen hoge myopie zullen bereiken? Organiseer dan zeker een visuele educatiedag op school!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou?

Vraag naar de mogelijkheden

Ontdek onze behandeling

Myopie behandelen is zeker geen gemakkelijke klus. Daarom is het cruciaal dat er een goede samenwerking is tussen oftalmoloog, optometrist en patiënt. Wij bij Digithea in Hasselt ontwikkelen innovatieve oplossingen om deze samenwerking te vergemakkelijken. Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen, ook bij vragen of opmerkingen. Dat kan op het nummer +32 479 288 197, via het e-mailadres info@digithea.eu of via ons online contactformulier.