Myopie: hoe ons management ervan werkt

Home / Myopie management

Digithea, dat gevestigd is in Hasselt, wil aan de hand van een virtualrealityspel myopie aanpakken en door middel van degelijk management dit oogprobleem uit de wereld helpen. Onze grootste vijanden zijn smartphones, tablets en laptops. Door een overmatig gebruik van deze schermen verslechtert immers de oogtoestand van kinderen en jongeren.

  • Interactief en persoonlijk
  • Innovatieve technologieën
  • Vergroot Therapie trouwheid

Myopie door middel van juiste opvoeding afzwakken of voorkomen

Ons methode om myopie, of bijziendheid, te bestrijden is eenvoudig en snel. Ons virtualrealityspel geeft de basis visuele opvoeding in slechts 10 minuten. Hier leren we ze de 20/20/2 regel. Hierbij wisselen ze af tussen 20 minuten intensief dichtbij zien en 20 seconden rust van veraf. Maar daar stopt het management om myopie af te remmen of te voorkomen zeker niet. Kinderen en jongeren moeten leren hoe ze minder tijd voor een scherm moeten doorbrengen en meer tijd buiten moeten spenderen. Wij stimuleren scholen zeker ook om dit mee te nemen in hun educatieplan. Ook is het cruciaal dat jongeren tijdig bij de oogarts langs gaan voor een algemene check up. Enkel wanneer alle elementen samenkomen, kan myopie succesvol bestreden worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou?

Vraag naar de mogelijkheden

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in het management dat wij hanteren om myopie aan te pakken? Of wilt u meer te weten komen over de behandeling van myopie of andere vormen van oogvermoeidheid? Aarzel dan zeker niet om onze firma uit Hasselt bij vragen of opmerkingen te contacteren op het nummer +32 479 288 197 of via het e-mailadres info@digithea.eu.